1. Home
  2. Portal
  3. Projects & Users
  4. Projects
  5. Hoe deactiveer of verwijder ik een project?

Hoe deactiveer of verwijder ik een project?

Vereisten:

Hoe deactiveer of verwijder ik een project?

Let op! Het deactiveren van een project archiveert technisch gezien het project. Het zal echter nog steeds in de lijst van projecten van uw bedrijf staan en kan op elk moment worden geactiveerd. Het verwijderen van een project resulteert in een permanente verwijdering van uw project.

Gebruik het menu aan de linkerzijde om naar de Projects pagina te gaan.

Selecteer het project dat u wilt verwijderen of deactiveren via de 3 puntjes bij het bepaalde project.

Selecteer “Edit”.

Een pop-up zal openen.
Selecteer rechtsonderaan “Options” om uw project te verwijderen of te deactiveren.

Vragen of opmerkingen

Indien bepaalde informatie in deze handleiding ontbreekt, onvolledig of onjuist is, aarzel niet om ons te contacteren met behulp van dit artikel. We staan u graag bij met verdere uitleg!

Updated on 25 januari 2022

Was this article helpful?

Related Articles

Need Support?
Can’t find the answer you’re looking for? Don’t worry we’re here to help!
Contact Support